Saldainių tortas širdelė „Rūta“

Saldainių tortai pagaminti iš įvairių saldainių (Raffaello, Ferrero Rocher, Kinder, Merci, Rūta ir kitų). Kiekvienas tortas gaminamas rankomis – tai originali ir išskirtinė dovana visomis progomis, tinkanti tiek vaikams, tiek suaugusiems. Tai puiki dovana visiems smaližiams!

12.99

Pieninis šokoladas „Meilė tvyro ore“

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 proc., pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 proc.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Maistinė vertė 100 g: 2265 kJ/542 kcal; riebalai 31,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19,0 g; angliavandeniai 56,9 g, iš kurių cukrų 55,8 g; baltymai 5,5 g, druska 0,26 g.

Gamintojas, kilmės šalis: Lietuva.

Pieninio šokolado saldainiai su anakardžių įdaru „Gerai nuotaikai“

Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas 50 proc. (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), anakardžių įdaras 50 proc. (cukrus, ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI 28 proc., augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), nugriebto PIENO milteliai, karamelės skonio milteliai (nugriebto PIENO milteliai, cukrus, palmių aliejus, dažiklis E150c, antioksidantas saulėgrąžų lecitinas, kvapioji medžiaga, druska su jodu). Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 proc., pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7 proc. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Maistinė vertė 100 g: 2432 kJ/581 kcal; riebalai 38,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20,8 g; angliavandeniai 51,7 g, iš kurių cukrų 51,2 g; baltymai 6,7 g; druska 0,22 g.

Pirkinių krepšelis