Saldainių tortas širdelė „Ferrero Rocher“

Saldainių tortai pagaminti iš įvairių saldainių (Raffaello, Ferrero Rocher, Kinder, Merci, Rūta ir kitų). Kiekvienas tortas gaminamas rankomis – tai originali ir išskirtinė dovana visomis progomis, tinkanti tiek vaikams, tiek suaugusiems. Tai puiki dovana visiems smaližiams!

18.99

„Ferrero Rocher“ traškūs vafliai su kreminiu įdaru (40,5 proc.) ir lazdyno riešutu viduje, padengti smulkintais lazdyno riešutais ir pienišku šokoladu

Sudedamosios dalys: PIENINIS šokoladas 30 proc. (cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nugriebto PIENO milteliai, bevandenis SVIESTAS, emulsiklis: lecitinai (SOJŲ); vanilinas), LAZDYNO RIEŠUTAI (28,5 proc.), cukrus alyvpalmių aliejus, KVIETINIAI miltai, IŠRŪGŲ milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis: lecitinai (SOJŲ); tešlos kildymo medžiaga (natrio hidrokarbonatas), druska, vanilinas.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Maistinė vertė 100 g: 2506 kJ/603 kcal; riebalai 42,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,1 g; angliavandeniai 44,4 g, iš kurių cukrų 39,9 g; baltymai 8,2 g; druska 0,153 g.

Gamintojas, kilmės šalis: Vokietija.

Šokoladiniai saldainiai „Merci“

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, nenugriebto PIENO milteliai, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžių), LAZDYNO RIEŠUTAI, MIGDOLAI, GRIETINĖLĖS milteliai, LAKTOZĖ,PASUKŲ milteliai, IŠRŪGŲ milteliai, SVIESTO riebalai, dekstrozė, nugriebto PIENO milteliai, mažesnio riebumo kakava, emulsiklis SOJŲ lecitinas, fruktozė, gliukozės sirupas, kava, invertuotojo cukraus sirupas, kvapiosios medžiagos, druska. Sudėtyje gali būti ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ likučių.

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje vietoje.

Maistinė vertė 100 g: 2340 kJ/562 kcal; riebalai 47,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19,8 g; angliavandeniai 49,7 g, iš kurių cukrų 47,9, baltymai 7,4 g; druska 0,17 g.

Gamintojas, kilmės šalis: Vokietija

Pirkinių krepšelis